• +355 67 29 07 300
  • makinameqera.info@gmail.com
Sleek & Beautiful

Këtu do gjeni seriozitet dhe cilësi.

Mjafton një telefonatë për të gjetur makinën e preferuar gati në areroport ditën e mbërritjes

Kurseni kohë dhe lekë e fitoni indipendencë

Our services

Sherbimet tona

Sleek & Beautiful

Makina Me Qera

MINI, EKONOMIKE, PREMIUM, HIBRIDE, KABRIOLE, VAN, LUKSOZE, 4x4, PICK-UP, MOTO, SUV LUKSOZE, MINIBUS & AUTOBUS. Pafundësi zgjedhjeje.

Sleek & Beautiful

partneri jonë Blu Line Travel

mundëson zgjidhje për individë dhe grupe. Bileta Avioni \ Bileta Trageti \ Bileta Autobuzi \ Paketa Turistike - Mob +355 68 29 34 861

Sleek & Beautiful

Rezervo nga Italia

Telefono nga Italia në numrin +39 0256566150 çdo ditë nga ora 09:00-19:00 - Mbajmë krahun e shoferit \ Plasim Italisht, Anglisht dhe Shqip

Featured portfolio project

Oferta në fuqi

Sleek & Beautiful

Volkswagen Polo

(nga 1 – 3 dite 25€ dita) (nga 4 – 5 dite 20€ dita) (nga 6 – 10 dite 18€ dita) (nga 11 – 20 dite 15€ dita) (nga 21 – 30 dite 13€ dita)

Sleek & Beautiful

Bmw X5 - e Zeze

(nga 1 – 3 dite 40€ dita) (nga 4 – 5 dite 35€ dita) (nga 6 – 10 dite 30€ dita) (nga 11 – 20 dite 25€ dita) (nga 21 – 30 dite 20€ dita)

Sleek & Beautiful

Opel Corsa

(nga 1 – 3 dite 25€ dita) (nga 4 – 5 dite 20€ dita) (nga 6 – 10 dite 18€ dita) (nga 11 – 20 dite 15€ dita) (nga 21 – 30 dite 13€ dita)

Sleek & Beautiful

Ford Fiesta

(nga 1 – 3 dite 25€ dita) (nga 4 – 5 dite 20€ dita) (nga 6 – 10 dite 18€ dita) (nga 11 – 20 dite 15€ dita) (nga 21 – 30 dite 13€ dita)

Publikemet e fundit

Perché la merda dei piccioni è nera se l’automobile è bianca ed è bianca se l’automobile è nera? Pse glasa e pellumbave është e zezë mbi makinat e bardha dhe e bardhe mbi makinat e zeza? (Anonimo)

August 31, 2017 No Comments

cirtoen c3 \ viti 2004 \ diesel 1.4 \ +355 672907300

cirtoen c3 \ viti 2004 \ diesel 1.4 \ ngjyra blu \ 5 dyer nga 1 – 3 dite 25€ dita nga 4 – 5 dite 20€ dita nga 6 – 10 dite 18€ dita nga 11 – 20 dite 15€ dita nga 21 – 30 dite 13€ dita për çmime të përsonalizuara dhe më […]

July 21, 2017 No Comments

fiat panda new \ viti 2016 \ diesel 1.4 \ +355 672907300

fiat panda new \ viti 2016 \ disel 1.4 \ ngjyra gri \ 4 dyer nga 1 – 4 dite 34€ dita nga 5 – 7 dite 30€ dita nga 8 – 14 dite 26€ dita nga 15 – 25 dite 23€ dita +25 ditë –  20€ dita për çmime të përsonalizuara dhe më shumë […]

March 25, 2017 No Comments

Ford Fiesta Gri, \ viti 2005 \ benzinë 1.2 \ 5 dyer | +355 672907300

Ford Fiesta \ viti 2005 \ Benzinë 1.2 \ ngjyra gri \ 5 dyer nga 1 – 3 dite 25€ dita nga 4 – 5 dite 20€ dita nga 6 – 10 dite 18€ dita nga 11 – 20 dite 15€ dita nga 21 – 30 dite 13€ dita për çmime të përsonalizuara dhe më […]