• +355 67 29 07 300
  • makinameqera.info@gmail.com

Yearly Archive2017

cirtoen c3 \ viti 2004 \ diesel 1.4 \ +355 672907300

cirtoen c3 \ viti 2004 \ diesel 1.4 \ ngjyra blu \ 5 dyer

nga 1 – 3 dite 25€ dita

nga 4 – 5 dite 20€ dita

nga 6 – 10 dite 18€ dita

nga 11 – 20 dite 15€ dita

nga 21 – 30 dite 13€ dita

për çmime të përsonalizuara dhe më shumë info na telefono

fiat panda new \ viti 2016 \ diesel 1.4 \ +355 672907300

fiat panda new \ viti 2016 \ disel 1.4 \ ngjyra gri \ 4 dyer

nga 1 – 4 dite 34€ dita

nga 5 – 7 dite 30€ dita

nga 8 – 14 dite 26€ dita

nga 15 – 25 dite 23€ dita

+25 ditë –  20€ dita

për çmime të përsonalizuara dhe më shumë info na telefono

Ford Fiesta Gri, \ viti 2005 \ benzinë 1.2 \ 5 dyer | +355 672907300

Ford Fiesta \ viti 2005 \ Benzinë 1.2 \ ngjyra gri \ 5 dyer

nga 1 – 3 dite 25€ dita

nga 4 – 5 dite 20€ dita

nga 6 – 10 dite 18€ dita

nga 11 – 20 dite 15€ dita

nga 21 – 30 dite 13€ dita

për çmime të përsonalizuara dhe më shumë info na telefono

volkswagen polo \ viti 2002 \ diesel 1.4 | +355 672907300

volkswagen polo \ viti 2002 \ diesel 1.4 \ ngjyra gri \ 3 dyer

nga 1 – 3 dite 25€ dita

nga 4 – 5 dite 20€ dita

nga 6 – 10 dite 18€ dita

nga 11 – 20 dite 15€ dita

nga 21 – 30 dite 13€ dita

për çmime të përsonalizuara dhe më shumë info na telefono

Audi A2, Gri \ viti 2001 \ Diesel 1.4 \ 5dyer | +355 672907300

Audi A2 \ viti 2001 \ disel 1.4 \ ngjyra gri \ 5 dyer

nga 1 – 3 dite 25€ dita

nga 4 – 5 dite 20€ dita

nga 6 – 10 dite 18€ dita

nga 11 – 20 dite 15€ dita

nga 21 – 30 dite 13€ dita

për çmime të përsonalizuara dhe më shumë info na telefono

Opel Corsa, \ viti 2008 \ Diesel 1.3 \ 3dyer | +355 672907300

opel corsa \ viti 2008 \ disel 1.3 \ ngjyra e bardhe \ 3 dyer

nga 1 – 3 dite 25€ dita

nga 4 – 5 dite 20€ dita

nga 6 – 10 dite 18€ dita

nga 11 – 20 dite 15€ dita

nga 21 – 30 dite 13€ dita

për çmime të përsonalizuara dhe më shumë info na telefono

Mercedes A e zezë | viti 2001 | diesel 1.7 | +355 672907300

Mercedes A \ viti 2001 \ disel 1.7 \ ngjyra e zezë \ 5 dyer

nga 1 – 3 dite 25€ dita

nga 4 – 5 dite 20€ dita

nga 6 – 10 dite 18€ dita

nga 11 – 20 dite 15€ dita

nga 21 – 30 dite 13€ dita

për çmime të përsonalizuara dhe më shumë info na telefono