• +355 67 29 07 300
  • makinameqera.info@gmail.com

Ford Fiesta Gri, \ viti 2005 \ benzinë 1.2 \ 5 dyer | +355 672907300

Ford Fiesta Gri, \ viti 2005 \ benzinë 1.2 \ 5 dyer | +355 672907300

Ford Fiesta \ viti 2005 \ Benzinë 1.2 \ ngjyra gri \ 5 dyer

nga 1 – 3 dite 25€ dita

nga 4 – 5 dite 20€ dita

nga 6 – 10 dite 18€ dita

nga 11 – 20 dite 15€ dita

nga 21 – 30 dite 13€ dita

për çmime të përsonalizuara dhe më shumë info na telefono

T_0672907300

Leave your message