• +355 67 29 07 300
  • makinameqera.info@gmail.com

fiat panda new \ viti 2016 \ diesel 1.4 \ +355 672907300

fiat panda new \ viti 2016 \ diesel 1.4 \ +355 672907300

fiat panda new \ viti 2016 \ disel 1.4 \ ngjyra gri \ 4 dyer

nga 1 – 4 dite 34€ dita

nga 5 – 7 dite 30€ dita

nga 8 – 14 dite 26€ dita

nga 15 – 25 dite 23€ dita

+25 ditë –  20€ dita

për çmime të përsonalizuara dhe më shumë info na telefono

T_0672907300

Leave your message