• +355 67 29 07 300
  • makinameqera.info@gmail.com

Flota

CAR GROUP PER DAY PER DAY PER DAY PER DAY PER DAY
Model 1 to 4 5 to 7 8 to 14 15 to25 25+
Fiat Panda 29 26 22 19 17
Fiat Panda New 34 30 26 23 21
Fiat Punto Evo 39 35 31 28 25
Fiat 500 45 40 36 32 28
Fiat Fiorino 45 40 36 32 28
Fiat Doblo Cargo 45 40 36 32 28
Fiat Doblo 50 45 41 37 33
Fiat Bravo 50 45 41 37 33
Fiat Sedici 50 45 41 37 33
Fiat Croma 60 52 46 42 38
Fiat Freemont 80 70 62 55 50
Fiat Scudo 8+1 100 80 70 65 58

për çmime të përsonalizuara dhe më shumë info na telefono