• +355 67 29 07 300
  • makinameqera.info@gmail.com

Kushtet e Qeras

Termat dhe Kushtet

Kushtet baze te qerase te paraqitura me poshte aplikohen per te gjithe klientet.
Per termat dhe kushtet e plota ju lutemi te na kontaktoni. mob +355 67 29 7 300

– Paraqiten Dokumentat  (Pasaporte dhe Leje Drejtimi)
– Behet Pagesa (Cash ose me Karte Krediti / Debiti)
– Lihet Depozite Garancie  (Cash + Pasaporte ose me Karte Krediti / Debiti)
– Merret dhe Perdoret Automjeti (Me KUJDES, si te ishte i JUAJI)

Qeraja Perfshin

–  Perdorimin e Automjetit (Shqiperi dhe Jashte)
–  Siguracion te Plote (TPL dhe Kasko)
–  Kilometra Pa Limit
–  Asistence 24 Ore
–  Taksat dhe TVSH (20%)

Qeraja NUK Perfshin

–  Karburantin
–  Gjobat
–  Kartonin Jeshil

 

Dokumentet

Per te marre automjete me qera, cdo klient duhet te paraqese:
–  Pasaporte dhe,
–  Leje Drejtimi

 

Pagesa e Qerase

Pagesa e qerase behet e plote ne momentin qe merret automjeti me qera.
Pagesa mund te kryhet me:
–  Cash ose,
–  Karte Krediti / Debiti

 

Depozita e Garancise

Per te marre automjete me qera, cdo klient duhet te lere garanci deri ne momentin e kthimit te automjetit.
Depozita e garancise varet nga lloji i automjetit dhe fillon nga  250.
Garancia mund te lihet me:
–  Cash Pasaporte ose,
–  Karte Krediti / Debiti
Vetem Pasaporta sherben si garanci ne rastet kur klientet nuk kane karte krediti/debiti.
Asnje lloj dokumenti tjeter nuk pranohet.

 

Terma Baze

–  Qeraja Ditore: 24 ore.
–  Vonesa: 1 ore falas. Pas 1 ore me 1/4 e qerase ditore cdo ore. Pas 4 oresh paguhet 1 dite shtese.
–  Karburanti: Automjeti merret me karburant dhe duhet te kthehet ne te njejtin nivel.
–  Pastertia: Automjeti merret i lare brenda dhe jashte dhe duhet te kthehet i lare.
–  Udhetim Jashte Shqiperise: Klientet duhet te blejne Kartonin Jeshil ne kufi.
–  Marrje / Lenie Jashte Orarit: Falas.
–  Marrje / Lenie ne Aeroport: Falas.
–  Shofere te Tjere: Falas.
–  Zinxhire Debore: Falas.

 

Per me shume informacion rreth termave na kontakoni tek numrat tane ose na shkruani tek:  makinameqera.info@gmail.com